Luna
Yö kuin päivän paiste

Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale Luna-malliston kuvausta lyhyt kappale

LUNA 5

korvakorut 34,00 

LUNA 5

korvakorut 34,00 

LUNA RIIPUS

kaulakoru 34,00 

LUNA RIIPUS

kaulakoru 34,00 

LUNA 3

korvakorut 31,00 

LUNA 3

korvakorut 31,00 

LUNA 1

korvakorut 27,00 

LUNA 1

korvakorut 27,00 

Luna sitä ja Luna tätä

Muita mallistoja

Valona - Suomalaista muotoilua

Me Valonassa valmistamme puusta henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja sesongin koristeita, kuten latvatähtiä. Valonan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että kauneudella on aina arvonsa ja paikkansa.

Se näkyy kunnianhimossa viimeistellä tuotekokemus kokonaisvaltaisesti ja tarkkaan sekä haluna luoda sykähdyttäviä kauneuden kokemuksia tuotteiden kautta.

Valona perustettiin alun perin vuonna 2006 muotoilija Elina Mäntylän toimesta. Osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2018, jolloin Markus Vihottula tuli mukaan yritykseen mentorista omistajaksi. Toimipaikkamme on Helsingin Marjaniemessä, mutta suunnittelutyö kulkee mukana saaristossa ja Lapin tuntureilla asti. Työllistämme suoraan tai alihankinnan kautta sesongista riippuen 2-5 työntekijää eri puolilla Suomea. Esteettisyyden lisäksi arvostamme ekologisuutta. Koivu materiaalina on meille siksi juuri oikea valinta.

Tuotteitamme on saatavilla noin 50 kotimaisessa design- ja lahjatuotteita myyvässä liikkeessä ja myös eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa. Tavoittelemme kansainvälistä kasvua, koska uskomme tuotteisiimme ja haluamme ekologisen ja vastuullisen designin olevan kaikkien pohjoismaisesta muotoilusta kiinnostuneiden ulottuvilla.

Näytä lisää

Näin asiakkaamme sanovat:

Kaikki arviot

Koivukristallit ovat aivan upeita! Piti oikein tilata lisää ensimmäisen paketin saavuttua. Nopea toimitus!

– Sanna

Ihanat, kuvausta paremmin kuin hyvin vastaavat tuotteet sain.

– Katja

TILAA UUTISKIRJEEMME

Saat 10% alennuksen
ensimmäisestä tilauksestasi