Käyttöehdot

YLEISTÄ

Sivustoa ylläpitää Valona. Koko sivustolla termit “me” ja “meidän” viittaavat Valonaan. Valona tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tältä sivustolta saatavan tiedon, työkalut ja palvelut edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä ilmoitetut käyttöehdot, käytännöt ja huomautukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotain meiltä, olet sitoutunut palvelumme ja hyväksymään seuraavat käyttöehdot (”Käyttöehdot”, ”Ehdot) mukaan lukien tässä viitatut ja/tai linkin kautta saatavana olevat ylimääräiset ehdot. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta käyttäjät, jotka ovat katselijoita, toimittajia, asiakkaita, elinkeinonharjoittajia ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin vierailet verkkosivuillamme. Kun käytät mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää sivustoa tai mitään sen palveluita. Mikäli nämä käyttöehdot katsotaan tarjoukseksi, hyväksyntä rajoittuu nimenomaan näihin käyttöehtoihin.

Kaikki uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen verkkokauppaan, kuuluvat myös käyttöehtojen piiriin. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version, milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista tekemällä päivityksiä ja/tai muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva sivuston käyttö tai sivustolla vierailusi mahdollisten muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.

Verkkokauppa-alustamme on Woocommerce, joka tarjoaa meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

1 VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot ilmoitat olevasi lain mukaan vähintään täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi tai olevasi lain mukaan täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi ja antavasi meille suostumuksesi siitä, että huollettavasi alaikäiset voivat käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä voi palvelua käyttäessä rikkoa toimivaltasi lakeja (mukaan lukien rajoittamatta tekijänoikeuslakeja).

Et saa lähettää minkäänlaisia matoja tai viruksia tai mitään tuhoavaa koodia.

Ehtojen rikkominen johtaa palveluiden välittömään lopettamiseen.

2 YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelemasta ketä tahansa mistä tahansa syystä, milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomasti ja niihin voidaan liittää (a) lähetyksiä eri verkostojen kautta; ja b) muutokset verkostojen tai laitteiden teknisten vaatimusten noudattamiseksi ja muokkaamiseksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkosiirtojen aikana.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, jälleenmyymättä, myymättä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai palveluun pääsyä tai yhteyksiä sivustolle, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman meidän kirjallista lupaa.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on tarkoitettu vain helpottamaan lukemista eivätkä rajoita tai muutoin vaikuta näihin ehtoihin.

3 TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tämän sivuston materiaali on vain yleistä tietoa, eikä siihen pidä tukeutua tai käyttää ainoana perustana päätöksenteolle ilman ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki tämän sivuston materiaalin luottaminen on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi sinulle. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä, milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustossamme olevia tietoja.

Hyväksyt, että sinun velvollisuutesi on seurata sivustomme muutoksia.

4 HINNAN JA PALVELUN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai lopettaa palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle palvelun muuttamisesta,hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

5 TUOTTEET TAI PALVELUT (JOS SAATAVILLA)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettuja määriä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin esittämään mahdollisimman tarkasti myymälässämme näkyvät tuotteemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näyttö antaa tuotteen tarkan värin.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittaa tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotteiden tai tuotteiden hinnoittelun kuvaukset voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myymisen, milloin tahansa. Mikä tahansa tarjous tuotteista tai palveluista, jotka on tehty tällä sivustolla, on mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että tuotteiden ostamien tai hankkimien tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että mahdollisesti palvelussa ilmenevät virheet korjataan.

6 LASKUTUKSEN JA TILITIETOJEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä per henkilö, kotitalous tai tilaus. Nämä rajoitukset koskevat samalta asiakastililtä, samalta luottokortilta ja/tai samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta käyttämällä tehtyjä tilauksia. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköposti- ja/tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka näyttävät tulevan jälleenmyyjiltä, välittäjiltä tai jakelijoilta.

Sitoudut toimittamaan ajankohtaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikkien kaupassamme tehtyjen ostojen yhteydessä. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi tiedot ja vanhentumispäivät, niin, että voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tarkempia tietoja saat palautusehdoistamme.

7 VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, hallitse emmekä ole osallisena. Tiedostat ja suostut siihen, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin ”sellaisena kuin se on” ja ”sellaisena kuin se on saatavilla” ilman minkäänlaisia takuita, esityksiä tai ehtoja ilman minkäänlaista hyväksyntää.

Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä, että käytät niitä. Sivuston kautta tarjottavien valinnaisten työkalujen käyttäminen on täysin omalla vastuullasi ja käytät niitä harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ne ehdot, joiden avulla kyseiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja.

Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uudet työkalut ja resurssit). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

8 KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Osa sisällöstä, tuotteista ja palveluista meidän kauttamme voi sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta. Kolmansien osapuolien linkit sivustollamme voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien nettisivuille, jotka eivät ole meihin yhteydessä millään tavoin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tarkastelusta tai arvioinnista, emmekä takaa tai ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai kolmansien osapuolien muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai vahingosta, joka liittyy tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivujen yhteydessä tehtyjen tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Tarkista kolmannen osapuolen käytännöt ja menettelytavat huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään kaupallista toimintaa. Kolmansien osapuolten tuotteisiin kohdistuvia valituksia, vaatimuksia, huolenaiheita tai kysymyksiä tulee ohjata suoraan kolmannelle osapuolelle.

9 KÄYTTÄJÄKOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä lähetyksiä (esimerkiksi kilpailuvastauksia) tai ilman meidän pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (kollektiivisesti ”kommentit”), hyväksyt, että saatamme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muulla tavoin käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa meille lähettämiäsi kommentteja. Olemme ja emme ole millään tavoin velvollisia pitämään huomautuksia luottamuksellisina; (2) maksaa korvauksia kaikista huomautuksista; tai (3) vastata kaikkiin huomautuksiin. Voimme, mutta emme ole velvollisia, seuraamaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jotka oman harkintamme mukaan ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, loukkaavia, pornografisia, epäselviä tai muuten vastenmielisiä tai loukkaavat jonkin osapuolen henkistä omaisuutta tai näitä käyttöehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeutta, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta, tai omistusoikeuksia. Hyväksyt myös, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laittomia, väärinkäyttöisiä tai räikeitä materiaaleja, eivätkä sisällä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et voi käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itse tai harhaanjohtaa meitä tai kolmansia osapuolia muusta syystä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommenteistasi, jotka olet kirjoittanut meille tai kolmannelle

osapuolelle.

10 HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Tietosuojakäytäntömme koskee henkilökohtaisten tietojen toimittamista kaupan kautta. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme kohdasta “Tietosuojalauseke”.

11 VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Joskus sivustossamme tai palvelussamme voi olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, kampanjoihin, toimituskuluihin, kuljetusaikoihin tai saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot ovat virheellisiä, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään tietoja palvelussa tai millään muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, ellei laki sitä edellytä. Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa ei ole määritelty mitään päivitystä tai päivityspäivää, jotta voidaan osoittaa, että kaikki palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

12 KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehtojen mukaisten kieltojen lisäksi on kiellettyä käyttää sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomassa tarkoituksessa; b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; c) rikkoa kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; d) loukata tai loukata immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, etniseen alkuperään, rotuun, ikään, kansalliseen alkuperään tai vammaisuuteen perustuvan häirinnän, väärinkäytön, loukkaamisen, uhkailun, loukkaamisen, pelottelun tai syrjinnän; f) esittää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; g) lähettää viruksia tai muita haitallisia koodeja, joita käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, jotka vaikuttavat palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaista tietoa; (i) lähettää roskapostia, tietojenkalasteluviestejä, sivustoharhautuksia, sosiaalisia tiedosteluita, lukkeja tai siirtoja; (j) mihin tahansa harhasta tai moraalittomasta tarkoituksesta; tai (k) häiritä tai kiertää palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön rikkomalla kiellettyjä käyttötarkoituksia.

13 TAKUUVAPAUS; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa tai varmista, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, ajantasaista, varmaa tai virheetöntä. Emme takaa, että palvelun käytöstä saadut tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia. Hyväksyt, että aika ajoin voimme poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai käyttökelvottomuus on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelut ja tuotteet, jotka toimitetaan sinulle palvelun kautta, ovat (lukuun ottamatta nimenomaisesti mainitsemiamme tapoja) käytettävissänne “sellaisina kuin ne ovat” ja “käytettävissä” ilman mitään esityksiä, takuita tai minkäänlaisia suoria tai epäsuoria ehtoja mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut ja ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisesta määrästä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja loukkaamattomuudesta.

Valona työntekijöineen, edustajineen, yhteistyökumppaneineen jne. ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista, suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista, erityisistä tai mistään vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, korvauskustannukset tai vastaavat vahingot, jotka perustuvat sopimukseen, vahingonkorvaukseen (myös huolimattomuuteen), tiettyyn vastuuseen tai muuten, jotka aiheutuvat sinulle palvelun kautta hankitun palvelun tai minkä tahansa muun palvelun tai jonkin muun tuotteen käyttämiseen liittyvää, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, minkä tahansa sisällön virheet tai puutteet tai muu palvelun tai sen sisällön (tai tuotteen), joka on lähetetty, tai muuten vain saatavana palvelun kautta, käytön seurauksena mahdollisesti syntynyt menetys tai vahinko, vaikka niiden mahdollisuuksista olisi ilmoitettu. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuuta seuraamuksellisista tai satunnaisista vahingoista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueissa vastuumme rajoitetaan laissa sallittuun enimmäismäärään.

14 VAHINGONKORVAUKSET

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja vapauttamaan Valonan ja sen emoyhtiön, tytäryhtiöt, sivuliikkeet, kumppanit, virkailijat, johtajat, edustajat, urakoitsijat, lisenssin antajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, toimittajat, harjoittelijat ja työntekijät kaikista vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, joita kolmannet osapuolet saattavat esittää syystä, että olet loukannut näitä Palveluehtoja tai heidän sisällyttämiään asiakirjoja, lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

15 ERILLISYYS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys on määritelty lainvastaiseksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan irtisanottu näiltä palvelun käyttöehdoilta, tällainen määritys ei kuitenkaan vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

16 PÄÄTTÄMINEN

Ennen irtisanomispäivää aiheutuvien osapuolten velvollisuudet ja vastuut pysyvät voimassa tämän sopimuksen päättymisen jälkeenkin kaikissa tarkoituksissa.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei sinua tai meitä koskevaa sopimusta päätetä. Voit päättää nämä käyttöehdot, milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme tai lopetat sivustomme käytön.

Jos teemme päätöksen tai epäilemme, että olet epäonnistunut noudattamaan näitä käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tällöin olet edelleen vastuussa kaikesta päättymispäivään asti kyseinen päivä mukaan lukien; ja/tai voimme estää pääsysi palveluihimme (tai osaan niistä).

17 KOKO SOPIMUS

Mikäli me emme käytä tai noudata näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei se oikeuta vapautusta oikeudesta tai ehdoista.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai palvelun suhteen julkaisemat käytännöt tai toimintatavat muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen teidän ja meidän välillämme ja hallitsevat palvelun käyttöä, joka korvaa aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset suullisesti tai kirjallisesti, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat käyttöehtojen versiot).

Kaikkia epäselvyyksiä näiden palvelusuhteen ehtojen tulkinnassa ei saa tulkita laatinutta osapuolta vastaan.

18 SOVELLETTAVA LAKI

Näitä käyttöehtoja ja kaikkia erillisiä sopimuksia, joissa tarjoamme sinulle palveluita, hallinnoidaan ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

19 KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version, milloin tahansa tältä sivulla. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Sivuston tai palvelun jatkuva käyttö tai käyttö näiden käyttöehtojen muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

20 YHTEYSTIEDOT

Kysymykset liittyen käyttöehtoihin tulee lähettää meille sähköpostiosoitteeseen in**@va****.fi