Liikelahjat

Etsitkö ekologisia, kotimaisesta ja puusta valmistettuja ja kauniita lahjoja, joilla voit ilahduttaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai vaikkapa juhlavieraitasi? Tuotteemme on suunniteltu niin kotimaisiksi lahjoiksi kuin postitse lähetettävinä ja helposti matkalaukkuun sujautettaviksi tervehdyksiksi maailmalle.

Valmistamme tuotteet kotimaisesta koivusta. Muotoilu on pakkauksia myöten viimeisteltyä. Tavoitteemme on, että lahjan vastaanottaja voi tuntea olonsa arvokkaaksi ja tärkeäksi.

Löydät lukuisia kuvia ja lisätietoja tuotteista Valonan verkkokaupasta.

Suunnittelemme ja toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja liikelahjoiksi. Voimme esimerkiksi painattaa yrityksesi tervehdyksen pakkauksen yhteyteen. Voimme halutessasi myös hoitaa pakettien lähettämisen vastaanottajalle.

Otathan yhteyttä in**@va****.fi
puh: +358 (0)44 060 5252

Koivukristalli-koristeet voi lähettää postikortteina 1. lk postimerkillä varustettuna. Malleina löytyy kuvan sydämen lisäksi esim. tähti, timantti, kristalli ja pääsiäismuna.

Koivusta valmistettu latvatähti kulkee litteässä pakkauksessa. Samantyylisesti pakkaamme myös koivuhimmelit ja kolmen tähden setit.

Kolmiulotteiset korut on pakattu kauniisiin rasioihin. Halutessanne voimme pakata myös muut korumallimme rasioihin.